28-30 Март 2012
2. Новини от нашите изложители
3. Новини от наши партньори
EcoSeed
Бизнес делегация от България за Waste Expo 2012, Лас Вегас


Търговското представителство към Посолството на САЩ в България kaни Вас или Ваши представители да се включите в официалната бизнес-делегация, която ще посети търговското изложение за отпадъци Уейст Експо 2012 (Waste Expo 2012), гр. Лас Вегас, Невада, 30 април – 2 май 2012 г.
Waste Expo e най-голямото търговско изложение в Северна Америка за управление на твърди битови отпадъци, рециклиране на отпадъци, строителство на сметища и управление на медицински отпадъци с над 550 изложители и над 11 000 посетители от цял свят.
Waste Expo е предназначен за държавни/общински служители и фирми oт всички браншове с интерес към технологии, оборудване и услуги за управление на отпадъци. Повече информация за изложението можете да получите на www.wasteexpo.com
Участниците в делегацията са освободени от такса за участие. Посолство на САЩ ще организира срещи с изложителите. Групата ще бъде придружена от представител на Търговското представителство към Посолство на САЩ. Крайният срок за регистрация и включване в групата е 14 март 2012 г.
Пътуването ще се проведе по следната схема:
  • 25 април - полет София - Лондон
  • 25 април - 1 нощувка в хотел LANCASTER (4 звезди)
  • 26 април – полет Лондон – Лас Вегас
  • 26 април – 3 май – 7 нощувки в хотел HARRAHS (3.5 звезди) в Лас Вегас
  • 3 май - полет Лас Вегас - Лондон
  • 4 май – полет Лондон – София
*Не са включени трансфери летище - хотел - летище и закуските в хотелите в САЩ
*Включени са трансферите в Лондон
Пакетната цена при настаняване в двойна стая e 1473 евро, а за единична стая 1788 евро.
За включване в групата или въпроси моля свържете се с нас на телефон 02/939 5784, 939 5740, 02/ 80 80 100, 0898 955567 и ел. поща: stanislava.dimitrova@trade.gov или office@chancetravel.com
SARP Industries (VEOLIA)
Посрещаме предизвикателствата
по оползотворяването на отпадъци
Лидер в своята област SARP Industries притежава целия необходим опит от съществено значение за обработката и оползотворяването на специални отпадъци.
Ние гарантираме пълно съответствие с изискванията за безопасност, екологични и здравни стандарти.
Понеже вярваме, че третирането и оползотворяването са неразделни процеси, поставяме пред себе си три цели:
*да изличаме и рециклираме ценните компоненти на отпадъците разработвайки нови технологии, насочени към запазване на природните ресурси,
*да рекуперираме енергийния потенциал съдържащ се в отпадъците като едновременно постоянно подобряваме ефективността на процесите,
*да локализираме, третираме и задържаме остатъчните замърсители, така че да се предотврати тяхното разпространение в околната среда.
Нашата цел
Да Ви помогнем да развивате Вашия бизнес с грижа за околната среда.
Нашата амбиция
Да превърнем отпадъците в ресурс.
Пауерскрийн-България
Пауерскрийн-България и Еко-Машинъри проектират, доставят и сервизират :
- Претоварни и сепариращи станции за ТБО и производство на RDF
- Инсталации за рециклинг на ТБО, строителни и смесени отпадъци, отпадъци от стъкло, зелени и земни маси, за рекултивация на депа
- Шредери, балиращи преси, компостиращи инсталации
- Инсталации за отпадни води от минни и кариерни производства

S.C. Vivani Salubritate S.A.
Нашата компания предоставя комплексни услуги в сектора управление на отпадъци: събиране, третиране, изгаряне, обезвреждане на всички видове промишлени отпадъци - опасни и неопасни. Това реализираме чрез използване на съоръженията ни: инсинератори, депо за опасни отпадъци, пречиствателна станция, инсталации за получаване енергия от отпадъци. Прилагаме най-нови технологии за обеззаразяване на стари промишлени обекти.
ECOSEED
EcoSeed.org EcoSeed.org предоставя новини за зеления бизнес, информация и изследвания за целия спектър на възобновяемата енергийна индустрия. Фокусирайки се върху различни сектори EcoSeed предлага ексклузивни доклади и в реално време. Мрежата достига до аудитория в целия свят - САЩ (38%), Европа (15%), и останалата част на Азия (12%). Като най-голямата зелена мрежа в Азия с най- широко отразяване на нисковъглеродна икономика, EcoSeed непрекъснато се разраства и ускорено навлиза на пазара и в останалата част от света. В процеса на своето развитие само за две години, EcoSeed си партнира с над 100 международни събития и кампании, предоставя уникални възможности за маркетинг, връзки с обществеността и развитието на марката.
InfoEnviro
InfoEnviro е ксписание за екологични технологии, публикува се на испански и английски език. Тематиката му е фокусирана основно върху управление на отпадъците (битови,промишлени отпадъци, C и D, и др.), води (пречиствателни станции и повторна употреба, обезсоляване, и т.н.), както и замърсяването на въздуха, биогорива, замърсени почви и др.
InfoEnviro има месечен тираж от 5000 копия(хартиен носител) и 35000 копия (онлайн версия на нашия уебсайт: www.infoenviro.es).
Читателската аудитория обхваща многобройни професионалисти в практически всички индустриални сектори, както и инженерингови, консултантски фирми, специалисти в областта на услуги, свързани с околната среда. Повечето от читателите InfoEnviro са в Испания, но също така и в други европейски страни и Латинска Америка.
Лице за контакт: Джон Уилямс
Допълнителна информация може да прочетете тук .

Фокус страна - Австрия Златен спонсор: Организатор: