Енергийна ефективност и ВЕИ: 7 – 9.04.2020

Турбината WEGA беше представена на ЕЕ и ВЕ 2015

2015-05-24 13:29:45

Турбината WEGA беше представена на ЕЕ и ВЕ 2015

Инж. Андрей Гонов е производител на вятърен генератор с вертикална ос на въртене “ВЕГА” с голямо приложение в енергетиката. Турбината е с уникално висока ефективност и работи с широк спектър на вятъра. Дизайнът е защитен от българското и европейското патентно право.

“Много сме щастливи и доволни от нашето участие в изложението. Продуктът ни получи признание за българска иновация и повече от 240 специалисти от 14 държави посетиха щанда ни: от България, Турция, Гърция, Сърбия, Македония, Румъния, Германия, Австрия, Полша, Испания, Тунис, Кувейт и Япония. Имаме заявен сериозен интерес от клиент за закупуване на демонстрационния ни модел.

Източник: www.wegapower.com

Още от секцията "Енергийна ефективност и ВЕИ: 7 – 9.04.2020" :
  • Енергиен мениджмънт чрез ElectriQube
  • Енергоефективно улично, индустриално и офисно осветление
  • Системи за ресурсна и енергийна ефективност от Куатроджи
  • Националната Асоциация по Биомаса (BGBIOM) в полза на бизнеса и потребителите
  • Коледно-новогодишни промоции на ЛидерЛайт България, участници в изложението за ЕЕ и ВЕИ
  • Елтрак България ще представи на ЕЕ и ВЕИ 2017 своите когенерационни централи и новостите в продуктовата си гама - хибридни системи за автономно захранване.
  • Запознайте се със системите за производство на пелети от дървесина, слама, слънчогледови люспи и битови отпадъци на Amandus Kahl
  • Интервю с г-н Михаил Костадинов, управител на Филтър ООД, България
  • Брюксел одобри държавна помощ от 31 млрд. евро за чешките ВЕИ
  • Комфорт с шведските термопомпени системи NIBE
  • Филтър – надежден партньор в изграждането и поддържане на когенерационни инсталации, котелни централи за производство на пара и топла вода и др. енергоефективни решения
  • EuroACE и материала им EPBD Workshops Summary Booklet
  • Интервю с г-н Антон Войновски, мениджър Херц Арматура - Официален представител на HERZ за България
  • Биогаз инсталации в България
  • Позеленява ли бизнесът
  • Двама министри откриха Форума и изложенията за устойчива енергия, градове и управление на отпадъци
  • Нови решения за общините
  • ЕЕ и ВЕ и Save the Planet ще представят решения за оползотворяване на отпадъците в селското стопанство
  • Позивамо вас да посетите међународне изложбе и конференције о ЕЕ и ОИЕ
  • Ве покануваме да ги посетите меѓународните саеми и конференции за ЕЕ и ОЕ (eнергетска ефикасност и обновлива енергија), Smart Cities (паметни градови) и Save the Planet (управување со отпадот)
  • Технологиите, които променят енергетиката, градовете и начина на управление на отпадъците
  • ЕНЕРГЕТИКА, ГРАДОВЕ И ОТПАДЪЦИ – кои са съвременните решения за тяхното устойчиво управление?
  • Премиjере производа на тематским саjмовима и актуелни теме на екоконференциjама за jугоисточну европу
  • Котли и енергийни системи за българската индустрия от AMBITERMO (Португалия)
  • Решения за директно оползотворяване на геотермална енергия са приложими и в България
  • Енергийно оползотворяване на отпадъци чрез технологията на MARTIN
  • Трябва да строим с високи стандарти и да прилагаме наличните решения за сгради с ниско потребление на енергия
  • Представяне на турбините MARC® в България
  • Когенерационните инсталации – конкурентен и изгоден начин за производство на електрическа и топлинна енергия за инвеститори и потребители
  • Кои са продуктовите акценти на изложенията за Югоизточна Европа през 2016?
  • Екобрикети и пелети с висока калоричност ще бъдат представени от Хайтек ЕООД на ЕЕ & ВЕ 2016
  • „Мечта на всеки собственик на нова сграда е тя да бъде енергийно ефективна“ - интервю с Диана Панчева
  • Предложения на К. Чепъков на ЕЕ и ВЕ 2016: свръхбързи контролери, зарядни устройства и система за оползотворяване на соларната енергия
  • Малки биогаз инсталации от Schmack Biogas – рентабилно и екологично решение за селското стопанство